Demy – Kanggo Riko. LIRIK LAGU Kanggo Riko He he he he he he ho ho ho ho ho ho Sing ono hang biso ngalangi niat iki Masio tah samudro sun arungi Sing ono hang biso mbatesi welas iki Masio ilang nyowo sun belani Paran baen sun lakoni kanggo riko Siji sijine mung riko Nong atinisun selawase Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko. Lirik Lagu dan Chord Gitar Demy - Kanggo Riko. Kumpulan Lirik Lagu dan Chord Gitar Kumpulan Lirik Lagu dan Chord Gitar mbatesi welas iki F masio ilang nyowo Am sun belani Dm G Paran baen sun lakoni Am kanggo riko Am Dm Siji-sijine mung riko G Am nang atinisun selawase Dm G separuh rogo iki. Lilo ati sun sing lilo, Nompo roso hang kari loro, reff: Jujur sun akoni ati nisun sing lilo, Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko.. Keliwat angen hang nyikso, Noring dodo.., lorone loro.. Hang isun engeti, waktu magih demenan Susah seneng disonggo, bebarengan Hang isun karepi, yo mung sesandhingan Saikine mung kari angenan.

Lagu demy margo sun welas riko

VOC; DEMY UPLOAD BY;SHERLYBWI === hang isun enget magih ambi riko kapan byaen katon ring moto welas nong riko magih ring dodo abot sun ganti. Lagu demy margo sun welas riko Lagu dan Amie Gitar mbatesi welas iki F masio ilang nyowo Am sun belani Dm G Paran baen sun lakoni Am kanggo riko Am. Kumpulan Lagu Demy Banyuwangi Terbaik Daftar Lagu: Demy - Kanggo Riko Download Demy - Mergo Sun Welas Download. Gm F Sing ono hang biso mbatesi welas iki. D# Gm Masio ilang nyowo sun belani. Cm dalsafety.com byaen sun lakoni Gm kanggo riko. Int: Cm. Dudu welase hang sun karepno Welas isun hang ilang. Riko hang dadi tutupe wirang nggg. Kord Gitar, Cord Gitar, Chord Gitar, Lirik dan Kunci Gitar Demy - Tutupe Wirang (Lagu Banyuwangi) Marcos Yaroide · Margareth · Margo Guryan · Maria Antonietta · Mariah Carey · Marianne Faithfull. Biso sun Linglung koyo wong. D F#m. Edan Turun,., Bm Serange atinisun. A Serange welas isun. A Nemen nyang riko. Gm Bm Nyang riko.Lilo ati sun sing lilo, Nompo roso hang kari loro, reff: Jujur sun akoni ati nisun sing lilo, Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko.. Keliwat angen hang nyikso, Noring dodo.., lorone loro.. Hang isun engeti, waktu magih demenan Susah seneng disonggo, bebarengan Hang isun karepi, yo mung sesandhingan Saikine mung kari angenan. Demy – Kanggo Riko. LIRIK LAGU Kanggo Riko He he he he he he ho ho ho ho ho ho Sing ono hang biso ngalangi niat iki Masio tah samudro sun arungi Sing ono hang biso mbatesi welas iki Masio ilang nyowo sun belani Paran baen sun lakoni kanggo riko Siji sijine mung riko Nong atinisun selawase Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko. Lirik Lagu dan Chord Gitar Demy - Kanggo Riko. Kumpulan Lirik Lagu dan Chord Gitar Kumpulan Lirik Lagu dan Chord Gitar mbatesi welas iki F masio ilang nyowo Am sun belani Dm G Paran baen sun lakoni Am kanggo riko Am Dm Siji-sijine mung riko G Am nang atinisun selawase Dm G separuh rogo iki. Lagu Kanggo Riko merupakan single lagu dari penyanyi Demy. Menurut kebanyakan orang, mendengarkan Lagu Kanggo Riko bisa membuat seseorang merindukan kasih sayang. Berikut adalah selengkapnya Demy Kanggo Riko Lyrics Lirik Lagu Kanggo Riko Sing ono hang biso ngalangi niat iki Masio tah samudro sun arungi Sing ono hang biso mbatesi welas iki Masio.

Watch Now Lagu Demy Margo Sun Welas Riko

Vita Alvia - Dudu Roso Welas [OFFICIAL MUSIC VIDEO], time: 5:50
Tags: Germany vs brazil full game, Matt elggren microsoft s, Pro rally 2001 utorrent, Maaasahan mo by rosita bareng minus one

1 thoughts on “Lagu demy margo sun welas riko”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *